Een toekomst zónder proefdieren bereiken, dat kunnen we niet alleen. Met de hulp van betrokken mensen zorgen we dat dierproeven overbodig worden.  Vandaag zetten we Lilian in het zonnetje, die ons steunt met de verkoop van haar gehaakte kattenspeeltjes.

Lilian: “In 2018 ben ik begonnen met haken. Omdat ik het mijzelf heb aangeleerd, ben ik begonnen met kussenhoezen voor thuis. Daarna kwam het idee om vensterbank-kussens voor onze katten te maken. Ze waren er heel blij mee!

Uiteindelijk is eind 2019 het idee voor Handmade Dutch Cat Toys geboren. Ik haakte in december mijn eerste kattenspeeltje en vanaf toen begon het te lopen. Hoewel ik eigenlijk niet van het kleine friemel-gehaak hield, moest ik bekennen dat ik het steeds leuker begon te vinden, mede door de enthousiaste reacties van anderen. De kattenspeeltjes zijn veruit het populairst: ondertussen heb ik er zelf 3 ontworpen waar ik super trots op ben!”

kattenkussen proefdiervrij

Lilian’s kattenspeeltjes komen in allerlei kleuren en zijn voorzien van speelse touwtjes en belletjes.

“Ik heb een groot hart voor dieren en kan niet tegen het misbruik van dieren in wat voor vorm ook. Wildmarkten, het dumpen van dieren, dansende beren en proefdieren: het is allemaal verschrikkelijk!

Daarom besloot ik in april dit jaar, om met mijn verkopen voortaan goede doelen te steunen. Wat mij betreft is dat een win-win situatie: huistijgers zijn blij met hun nieuwe speeltjes, en ondertussen helpen we elkaar om dieren wereldwijd een beter leven te geven.”

Zo steun ik Proefdiervrij

Lilian: “Elke maand wordt 10% van het aankoopbedrag gedoneerd aan 1 van de 8 goede doelen die ik heb geselecteerd. Deze maand (en in februari en oktober) is dit Proefdiervrij. Zo kan ik samen met mijn klanten elk doel 3 maanden per jaar sponsoren!”

button webshop

Ook iets doen?

Wil jij ook bijdragen aan het proefdiervrij maken van de toekomst? Dat kan op veel verschillende manieren. Zo kun je ons helpen met een financiële bijdrage of kun je jouw hobby voor ons inzetten.