Zondag 22 september gaan ze ervoor, de hardlopers van de Dam tot Damloop. Met trots kunnen wij zeggen dat er een team voor Proefdiervrij meedoet. Deze kanjers rennen de afstand van 16 km voor proefdiervrij kankeronderzoek. Help mee en sponsor hen!

Het team bestaat uit Erwin Hilders. Elena Veenstra, Richard van de Valk, Peter Dimmendaal, Erik Visser, Michel Warga, David van den Hoogen, Awinas Mataw, Marloes van den Berg en Evelien Eenjes. Zij hebben een streefbedrag van € 1275,- vastgesteld. Om dit te halen hebben ze jouw hulp hard nodig. Jij wil toch ook meer aandacht voor kankeronderzoek zonder proefdieren? Alleen met jouw hulp kunnen we proefdieren vervangen. Help mee en doneer ↓

€ 1.322
Opgehaald / € 1.275 Doel

104%

Rennen voor proefdiervrij kankeronderzoek

Dam tot Damloop

Zondag 22 september gaan ze ervoor. Team proefdiervrij haalt tijdens de Dam tot Damloop geld op voor proefdiervrij kankeronderzoek. Steun deze helden.

Door te lopen voor Proefdiervrij willen ze laten zien dat het mogelijk is om kankeronderzoek te doen zonder het gebruik van proefdieren. Het geld dat zij ophalen wordt besteed aan het proefdiervrije kankeronderzoek van onderzoeker Marjolein van Driel.

“Ik vind het belangrijk dat er zo snel mogelijk wordt gestopt met het gebruik van proefdieren. Dit kan door het ontwikkelen van proefdiervrije alternatieven.”, zegt Erwin Hilders, lid raad van toezicht en sponsorloper (links op de foto).

Dam tot dam Team met logo PdV liggend