Eis meer budget voor proefdiervrij onderzoek!

Om proefdieren de wereld uit te helpen, zijn er genoeg alternatieven nodig. Meer budget betekent meer proefdiervrije alternatieven en modellen en daardoor maken we dierproeven overbodig. De op Prinsjesdag gepresenteerde nieuwe begroting is niet toereikend. Daarmee duurt het veel te lang voordat proefdieren de wereld uit zijn. Dit is onacceptabel. Daarom presenteren wij de regering een koffer met daarin een begroting die wél toereikend is. Een begroting waarmee het kabinet laat zien dat zij de overgang naar een proefdiervrije wereld serieus neemt en proefdieren zo snel mogelijk tot het verleden zullen behoren. Een begroting van niet 1, maar 5 miljoen. Dit lijkt ons geen onrealistisch bedrag voor een land dat uitgesproken heeft voortrekker te willen zijn in het traject naar een wereld zonder dierproeven. Zet je naam op de juiste koffer voor proefdieren en help samen proefdieren de wereld uit.

Zet je naam op de koffer!

Proefdiervrij legt bovenstaande gegevens vast, zodat we jou op de hoogte kunnen houden van al het Proefdiervrij nieuws, projecten en manieren waarop je kunt bijdragen. Heb je je telefoonnummer achtergelaten? Dan kan Proefdiervrij jou max. 1 keer per jaar bellen om te informeren over ons werk of om steun te vragen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er zorgvuldig met persoonsgegevens wordt gewerkt. Hoe? Dat lees je in ons privacy statement. Vragen of bezwaar? Mail dan naar info@proefdiervrij.nl.

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief.

*verplichte velden

Help proefdieren IN de begroting

en UIT de wereld

en                mensen
eisen aandacht voor proefdieren in de begroting

Help proefdieren IN de begroting

en UIT de wereld

Om proefdieren de wereld uit te helpen, zijn er genoeg alternatieven nodig. Meer budget betekent meer proefdiervrije alternatieven en modellen en daardoor maken we dierproeven overbodig. De op prinsjesdag gepresenteerde nieuwe begroting is niet toereikend. Daarmee duurt het veel te lang voordat proefdieren de wereld uit zijn. Dit is onacceptabel. 

De op Prinsjesdag gepresenteerde nieuwe begroting is niet toereikend. Daarmee duurt het veel te lang voordat proefdieren de wereld uit zijn. Dit is onacceptabel. Daarom presenteren wij de regering een koffer met daarin een begroting die wél toereikend is. Een begroting waarmee het kabinet laat zien dat zij de overgang naar een proefdiervrije wereld serieus neemt en proefdieren zo snel mogelijk tot het verleden zullen behoren. Een begroting van niet 1, maar 5 miljoen. Dit lijkt ons geen onrealistisch bedrag voor een land dat uitgesproken heeft voortrekker te willen zijn in het traject naar een wereld zonder dierproeven. Zet je naam op de juiste koffer voor proefdieren en help samen proefdieren de wereld uit.