Samen voor

proefdiervrije 

cosmetica

Blush je wangen, poets je tanden, was je handen en egaliseer je huid! Persoonlijke verzorging is nodig om je beter in je vel te voelen. Helaas was dit ooit ook de foundation van een hoop dierenleed. Benieuwd of jouw make-up, haargel of andere cosmetica proefdiervrij zijn? Check het in ons mini-magazine cosmetica! 


Download gratis ons mini-magazine cosmetica!

Proefdiervrij legt bovenstaande gegevens vast, zodat we jou op de hoogte kunnen houden van al het Proefdiervrij nieuws, projecten en manieren waarop je kunt bijdragen. Heb je je telefoonnummer achtergelaten? Dan kan Proefdiervrij jou max. 1 keer per jaar bellen om te informeren over ons werk of om steun te vragen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er zorgvuldig met persoonsgegevens wordt gewerkt. Hoe? Dat lees je in ons privacy statement. Vragen of bezwaar? Mail dan naar info@proefdiervrij.nl


ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en ontdek alles over proefdieren en hoe we ze overbodig kunnen maken. 

Persoonlijke verzorgingsproducten zijn een groot onderdeel van onze kerstinkopen, maar weet jij eigenlijk wat er in je parfum, shampoo of bodylotion zit en of deze ingrediënten op proefdieren zijn getest? Download gratis ons mini-magazine vol tips, tricks en verhalen en ontdek wat jij kan doen voor dierproefvrije cosmetica onder de boom!


Is jouw cosmetica proefdiervrij?

Proefdieren in cosmetica-onderzoek? Dat kan echt niet meer, dat is echt #GeenGezicht. Met ons mini-magazine cosmetica kom jij erachter of en hoe cruelty-free jouw persoonlijke verzorgingsproducten zijn. Dat moet iedereen toch weten?

Helaas vallen de duizenden proefdieren die gebruikt worden in cosmeticatesten bijna in het niet bij de honderdduizenden proefdieren die gebruikt worden in wetenschappelijk onderzoek. In onderzoek naar onder andere ziekten, medicijnen en giftige stoffen, worden jaarlijks alleen al in Nederland een half miljoen proefdieren gebruikt. In heel Europa zelfs meer dan 10 miljoen! Stichting Proefdiervrij zet zich daarom in om proefdieren in wetenschappelijk onderzoek te vervangen voor proefdiervrije alternatieven. Samen met de wetenschap, de overheid en het bedrijfsleven gaan we voor een proefdiervrije wereld!


Jaarlijks bijna een half miljoen proefdieren in Nederland

Anna en 2.541 anderen vinden dierproeven voor cosmetica #GeenGezicht.

Jij toch ook?

Download de mini-magazine cosmetica

 Cruelty free Christmas

Blush je wangen, poets je tanden, was je handen en egaliseer je huid! Persoonlijke verzorging is nodig om je beter in je vel te voelen. Helaas was dit ooit ook de foundation van een hoop dierenleed. Benieuwd of jouw make-up, haargel of andere cosmetica proefdiervrij zijn? Check het in ons mini-magazine cosmetica!

Samen voor 

proefdiervrije cosmetica