Op 30 september liep fase 3 van het crowdfunding project van prof. Hoeijmakers af! In totaal haalden we het mooie bedrag van 10.735 euro op. Een mooi resultaat dat we zonder onze funders niet mogelijk hadden kunnen maken!

 

Trots op onze funders!

Een ding is zeker: zonder onze funders hadden wij het crowdfunding project van prof. Hoeijmakers en zijn onderzoeksteam niet mogelijk kunnen maken. Daarom willen we iedereen bedanken die geïnvesteerd heeft in dit project. Al het geld dat jullie hebben geïnvesteerd in het crowdfunding project van prof. Hoeijmakers gaat ook daadwerkelijk naar zijn project, dus jullie hebben een grote bijdrage geleverd aan proefdiervrij kankeronderzoek!

 

Hoe gaat het project nu verder?

In totaal hebben we 90% van het totaalbedrag opgehaald. Dat betekent dat we het eindbedrag van 12.000 euro net niet hebben gehaald. Om ervoor te zorgen dat we toch het eindbedrag kunnen ophalen, gaan we uitzoeken op welke andere manieren we fondsen kunnen werven voor dit crowdfunding project. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat het kankeronderzoek van prof. Hoeijmakers verder ontwikkeld wordt, want zijn project is niet alleen beter voor dieren, maar ook voor mensen!