Annelies Kramer Freher maakt bijzondere ringen met een dierthema. De maat is geen probleem, want deze ringen passen op iedere vinger!

Ringen met een dier erop

Annelies: ‘Toen ik, inmiddels jaren geleden, ontdekte dat er zoveel beagles in de laboratoria voor dierproeven worden gebruikt greep mij dat enorm aan. Dat was ook het moment dat ik donateur van Proefdiervrij ben geworden. Ik heb immers zelf een Beagle. Dit mag toch niet bestaan?!

Ik vind het heel goed wat Proefdiervrij al bereikt heeft.

Ik wil nu graag ook wat vrije tijd benutten om nog wat extra bij te dragen.

Momenteel werk ik graag met kraaltjes en allerlei manieren om daar iets leuks mee te maken. Sieraden maken ligt dan voor de hand.

Ik had onlangs een aantal ringen gemaakt. Heel fijn om te doen maar ik ging me wel afvragen wat ik ermee kon doen want ik draag ze natuurlijk niet allemaal zelf. ?

Toen herinnerde ik me dat Proefdiervrij.nl een webshop heeft. Ik heb contact met de mensen van Proefdiervrij opgenomen en nu ontwerp en maak ik de ringen met de wetenschap dat ik meewerk aan het verminderen van het ge- en misbruik van alle proefdieren in de laboratoria en het bevorderen van dierproefvrij onderzoek.’

Hieronder zie je de vier variëteiten, ‘Muis in poederdons’, ‘Bij in regenboog’, ‘Vis in lagune’ en ‘Paddestoelenbos’.

€ 14,95 Bestellen