Annette Ophorst is naast haar werk altijd bezig met haken of breien. Haar dochter bracht haar op het idee om olifantenpotloden te haken voor Proefdiervrij. Annette: ‘Omdat de gehele opbrengst voor Proefdiervrij is, hoop ik op veel belangstelling. Door een potloodkopje te bestellen, steun je voor een klein bedrag Proefdiervrij!’

Olifantenpotlood

Annette Ophorst: Ik ben, naast mijn werk in de zorg, altijd bezig met haken of breien. Het liefst haak ik knuffels en kleine figuurtjes waarbij mijn potloodkopjes favoriet zijn. Als voorbeeld gebruik ik bekende figuurtjes zoals Bert & Ernie, Buurman & Buurman, Minions, Nijntje en Hello Kitty maar ook dieren zoals kikkers, eendjes, hondjes, beertjes, varkentjes en konijntjes. Er zijn al veel potloodkopjes “zomaar” kado gegeven maar ze worden ook gebruikt als “uitdeel”-presentje in de klas, als afscheidskado na een verjaardagspartijtje en als prijs bij een spel.  Elk exemplaar is handgemaakt en daardoor uniek. Voor Proefdiervrij maak ik exclusief potloden met olifantenkopjes. Wie wil er nu geen grappig versierd potlood!

Mijn dochter maakte mij attent op een oproep van Proefdiervrij. Ik was meteen enthousiast en ging direct aan de slag om potloodkopjes te maken voor Proefdiervrij. Omdat de gehele opbrengst voor Proefdiervrij is, hoop ik op veel belangstelling. Door een potloodkopje te bestellen, steun je voor een klein bedrag Proefdiervrij!

Bestel een olifantenpotlood en draag bij aan een proefdiervrije wereld!

Annette Ophorst haakt exclusief voor Proefdiervrij olifantenpotloden! Daarmee wordt zelfs het saaiste klusje een feestje!

€ 3,95 Bestellen