Speciaal voor Proefdiervrij legt Astrid Hoving de persoonlijkheid van uw dier vast op uiterst gedetailleerde dierentekeningen! Astrid Hoving heeft altijd al een passie voor tekenen gehad, maar pas toen ze Falke kreeg in 2003 (reu Falke is een Wetterhoun) is zij gestart met het tekenen van dieren. Ze bouwt de tekeningen op in laagjes. Het op papier krijgen van de persoonlijkheid van het dier is voor haar dé uitdaging! Op haar tekeningen brengt Astrid elk haartje in beeld. De foto die u instuurt moet dan ook wel háárscherp zijn!

Jouw diertekening

Astrid: ‘Passie voor tekenen heb ik altijd wel gehad. Ik ben begonnen met het tekenen van mensen, maar toen ik mijn reu Falke, een wetterhoun kreeg in 2003, ben ik die gaan tekenen. Zo ben ik de diertekeningen gaan uitbreiden, parkietje, paarden, katten.
Het mooie is dat net als bij mensen, elk dier een persoonlijkheid heeft en is, en dat is zo leuk om dat op papier te krijgen. Al zou ik vier bruine labradors tekenen, dan zijn ze toch alle vier verschillend, en dat is logisch. Het dier dat ik teken, is ook echt dat dier, en niet eentje die er wel wat op lijkt.
De tekeningen bouw ik op in laagjes, zo krijg je mooie vachten. Dat is wel erg intensief, en veel werk, maar het resultaat is dan ook mooi.
Qua dieren heb ik helaas Falke niet meer bij me, maar wel nog hond Lobke en haar dochter Hiske.Van Hiske heb ik nog geen tekening gemaakt, dus dat wordt de hoogste tijd!’

Bestel een dierentekening en draag bij aan een proefdiervrije wereld!

Astrid Hoving zet graag de persoonlijkheid van uw lievelingsdier op papier. Haar tekeningen (van A4 formaat op A3 papier) zijn bijzonder gedetailleerd!

€ 160 Bestellen