Betty-Lou Luyken haakt de allerschattigste slofjes voor de aller-allerkleinsten!

Betty-Lou Luyken haakt de allerschattigste slofjes voor de aller-allerkleinsten! De vrijwilligster die geurzakjes haakte voor Proefdiervrij kon de vraag niet aan. Dus plaatsten we een oproep op Facebook waar enorm enthousiast op werd gereageerd. Dus vroegen we Betty-Lou of zij het leuk vond om een andere artikel te maken voor onze webwinkel. Kort daarop kregen we foto’s te zien van misschien wel de meest vertederende babyslofjes die bestaan!

Babyslofjes!

Hoe ik voor Proefdiervrij aan de slag ging

Ik ben al enige tijd donateur van Proefdiervrij en volg hen ook op Facebook. Op de Facebookpagina van Proefdiervrij verscheen een bericht waarin werd gezocht naar vrijwilligers die kruidenbuiltjes wilden haken. Ik heb me toen meteen opgegeven, maar kwam daardoor ook op het idee op internet te zoeken naar patronen voor andere items. Ik vind haken heel leuk, maar weet nooit goed wat ik moet maken.

Ik vond op het internet patronen voor babyslofjes in de vorm van een varkentje en bedacht toen dat deze babyslofjes wel leuk zouden zijn voor Proefdiervrij om te verkopen in de webshop. Na overleg en met toestemming van de ontwerpster ben ik de slofjes gaan maken, maar bedacht wel dat deze slofjes alleen geschikt zouden zijn voor meisjes. Ik ben toen ook gaan zoeken naar slofjes voor jongetjes en vond pandaslofjes van dezelfde ontwerpster. De oogjes in het originele ontwerp vond ik niet zo’n fijn idee, daar heb ik een kindveilige oplossing voor gevonden. Inmiddels heb ik er al heel wat gemaakt en hoop dat ze goed gaan verkopen in de webshop, want dan kan ik op deze manier de proefdieren nog extra helpen en tegelijkertijd hebben mensen iets leuks om te geven voor de baby’s.

€ 6,95 Bestellen