Esther de Groen bedacht een originele manier om mee te helpen aan de vervanging van proefdieren en meer te doen met haar hobby, het maken van sieraden.  Esther de Groen: ‘Je hobby uitoefenen én tegelijk een goed doel steunen, mooi toch!’

Armbandjes

Ik beoefen deze hobby al jaren met groot enthousiasme. Ik vind het heerlijk om sieraden te maken en kwam op een idee. Kon ik mijn hobby misschien combineren met mijn liefde voor dieren? Op zoek naar goede dierendoelen kwam Proefdiervrij uit de bus als de stichting die mij het meest aantrok. Dus maakte ik een afspraak om eens te komen praten over mijn idee.

Mijn idee werd heel enthousiast ontvangen. We hebben toen – dat was eind 2010 – meteen besloten om mijn armbanden te koop aan te bieden in de webshop van Proefdiervrij. Er zijn er inmiddels honderden van verkocht via de website. Ik had niet durven dromen dat het zo’n groot succes zou worden.

Wat ik vooral zo leuk vind is dat ik een goed doel, dat mij na aan het hart ligt, op zo’n leuke en persoonlijke manier kan steunen. Wat ik doneer is mijn creativiteit en mijn tijd. Maar in die tijd beoefen ik mijn favoriete hobby. Ideaal toch?”

Bestel een armband en draag bij aan een proefdiervrije wereld!

Deze armbandjes worden gemaakt door Esther de Groen: ‘Wat ik vooral zo leuk vind is dat ik een goed doel, dat mij na aan het hart ligt, op deze leuke en persoonlijke manier kan steunen. Wat ik doneer is mijn creativiteit en mijn tijd. Maar in die tijd beoefen ik mijn favoriete hobby. Ideaal toch??

€ 6,95 Bestellen