Hanneke Rosenbrand figuurzaagt prachtige populierenhouten sleutelhangers voor Proefdiervrij, ook leuk als decoratie!

Hanneke Rosenbrand aarzelde geen moment toen ze de oproep las van Proefdiervrij: ‘Ik vind dat Proefdiervrij goed werk verricht en heb toen meteen contact opgenomen. Ik vind het erg leuk om diertjes te figuurzagen en deze als sleutelhangers door de webwinkel te laten verkopen. Zo combineer ik het aangename (mijn hobby) met het nuttige (bijdrage leveren aan Proefdiervrij)!

Sleutelhanger

Hanneke Rosenbrand figuurzaagt deze houten sleutelhangers voor Proefdiervrij (grootte; 8-9 cm.). Vind je deze sleutelhangers te mooi voor dagelijks gebruik? Gebruik ze dan voor de sleutelbos van de buren waar u tijdens de vakantie de huisdieren te eten geeft. Of hang ze als decoratie in de auto!

‘Mijn naam is Hanneke Rosenbrand-Vieveen. Ik ben geboren en getogen in Delft, in het westen, maar woon nu in een klein dorp in het zuiden in Noord-Brabant, samen met mijn man, twee zonen en een lieve grote kater. Mijn hobby’s zijn: haken, breien, figuurzagen enz. enz. Heerlijk om te doen!

Een vriendin van mij (zij is abonnee van het blad “Proefdiervrij”) wees mij op de oproep op de facebook-pagina van Proefdiervrij. Daar stond een oproep voor handige vrijwilligers die een creatieve bijdrage aan Proefdiervrij wilden leveren, iets haken of breien.

Ik vind dat Proefdiervrij goed werk verricht. Toen ik de oproep las, heb ik ook geen moment getwijfeld en heb contact opgenomen. Ik kan haken en breien, maar zou het heel leuk vinden om diertjes te figuurzagen en deze als sleutelhangers door de webwinkel te laten verkopen. Zo combineer ik het aangename (mijn hobby) met het nuttige (bijdrage leveren aan Proefdiervrij)!’

€ 3,95 Bestellen