Jeanne schildert al vele jaren de meest uiteenlopende onderwerpen. Het liefste werkt zij met olieverf: ‘dat geeft gewoon de allermooiste en diepste kleuren’, aldus Jeanne. Haar vriendin Marianne, onze receptioniste hier bij Proefdiervrij, bracht haar op het geweldige idee om dierenportretten te maken voor Proefdiervrij. Jeanne was meteen enthousiast!

Jouw dierschilderij

Een olieverfschilderij (10x10cm) van jouw huisdier aan je muur? Dat kan! Jeanne van Lier-Haring schildert portretten van huisdieren voor slechts 24,95 Euro. Jeanne pakte ruim twaalf jaar geleden het schilderspenseel op en heeft het sindsdien niet meer losgelaten. Ze heeft geëxposeerd in Den Haag, Naaldwijk en haar geboorteplaats Schipluiden. Voor slechts 24,95 Euro en inzending van een scherpe foto van het dier, maakt zij een mooi olieverfportret.

Houd bij bestelling wel rekening met een wachttijd, want Jeanne besteedt graag veel zorg aan haar werk en olieverf heeft een lange droogtijd van zeker anderhalve week!

Bestel jouw dierschilderij en draag bij aan een proefdiervrije wereld!

Bestel hier jouw schilderij en mail een scherpe foto van jouw huisdier naar vandenende@proefdiervrij.nl
Het kan gebeuren dat een foto problemen oplevert bij het schilderen vanwege te weinig contrast of om andere redenen. Jeanne zal dan per mail contact met je opnemen om samen de meest geschikte foto te kiezen.

€ 25,00 Bestellen