Lynda Smids maakt waaiers met afbeeldingen van scènes uit het leven van Ed de Poezenbootkat en die van zijn poezenvriendjes. Deze poezenmodellen bepalen uiteraard (op zijn kats) zelf hoe de dag verloopt en dus ook hoe de waaier van Lynda eruit gaat zien.

.

Poezenwaaier

Met mijn poezenwaaier heb ik niet voor het eerst contact met Proefdiervrij. Al jaren en jaaaaaren ben ik lid van Proefdiervrij en mijn hele leven ben ik al bezig levens te redden van katten uit het asiel tot wespen uit glazen sap, van veganist te zijn en te schrijven voor het blaadje van de NVV tot m’n longen eruit schreeuwen bij een demo tegen stierenvechten, van t-shirts dragen van goede dierendoelen tot flyeren (met uitleg desgewenst) tegen het gebruik van bont en ga zo maar door.

Bundelen van krachten!

Tussendoor schilder en teken ik en rond ik mijn studie af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ik exposeer mijn werk, krijg opdrachten en zit ondertussen te broeden op een plan hoe ik, met mijn schilder- en illustratiewerk, ook de dierenwereld kan redden. Totdat ik me op een mooie dag realiseer dat ik niet in mijn eentje de hele wereld kan redden. De krachten moeten gebundeld worden.

Een beetje koelte is altijd welkom

Op een andere mooie dag zoek ik in mijn favoriete goede doelen-webshops naar een mooi cadeautje en zo kom ik in de Proefdiervrij webshop terecht. ‘Aha’, weet ik, ‘dit is waar de krachtenbundeling begint!’ Er ontstaat een enthousiaste mailwisseling, welk product ga ik aanbieden? Waaiers natuurlijk, want als je niet moet uitpuffen van de hittegolf in Nederland, puf je in een ander (warm) land, of je hebt net heel hard gefietst in je niet-ademende regenjas, of je bent bij een concert waar de verwarming op zijn hoogst lijkt te staan, aldus Paul van Proefdiervrij. En dan kan je maar beter degene zijn met een waaier, dan degene die hooguit mee mag genieten!

Wil je meer van mijn werk zien, kijk dan op: www.lyndasmids.tumblr.com

Bestel een poezenwaaier en draag bij aan een proefdiervrije wereld!

Lynda maakt poezenwaaiers, prachtige decoratieve kunststukjes met scenes uit het leven van Ed de Poezenbootkat of één van z’n vriendjes . Een verzamelitem!!

€ 24,95 Bestellen