Proefdiervrije cadeautip: Geef je beste vriend(in) een armband cadeau met de naam van zijn of haar lieve dier! Of jezelf!!

Armband

Geef je beste vriend(in) een armband cadeau met de naam van zijn of haar lieve dier! Of verwen jezelf met deze gave armband. Tamara van Vugt maakt deze speciaal voor Proefdiervrij! En daar is ze trots op: ‘hoe gaaf is het niet om met je hobby bij te kunnen dragen aan een proefdiervrije wereld!’, aldus Tamara.

Tamara van Vugt: ‘Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik creatief bezig. Het maakt me niet uit met wat, maar ik MOET gewoon iets leuks te doen hebben en het liefst 101 projectjes tegelijk. Heerlijk vind ik dat!

De laatste paar jaren zijn het vooral sieraden (onder de naam be SiLLY jewelry) en met name gepersonaliseerde en custom items, ook ben ik steeds meer bezig met herdenkingssieraden en askralen. Ik vind het ontzettend bijzonder om een mooie blijvende herinnering voor iemand te kunnen maken.

Net zo mooi als me nu in te kunnen zetten voor Proefdiervrij. En daar ben ik stiekem best trots op, want hoe gaaf is het om met je hobby bij te kunnen dragen aan een Proefdiervrije wereld! Iets wat mij niet snel genoeg kan gaan, want het gebruiken (of eigenlijk misbruiken) van dieren voor menselijke doeleinden is wat mij betreft onnodig en achterhaald.

Uw armband, van puur koper, wordt met alle liefde en letter voor letter door mij met de hand geslagen, gepolijst, gepoetst en gebogen, hierdoor zullen niet alle letters evenredig en even diep geplaatst zijn, dit geeft uw armband dan ook zijn rustieke karakter. Dank dat ook u ervoor kiest om Proefdiervrij een handje te helpen en ik hoop dat u of de ontvanger nog vele jaren plezier van de armband zal hebben.

Houd bij bestelling wel rekening met een wachttijd, want ik besteed graag veel zorg aan uw persoonlijke armband.

Bestel een armband en draag bij aan een proefdiervrije wereld!
Bestel hier jouw armband en mail de naam van jouw huisdier naar vandenende@proefdiervrij.nl

Meer info over mijn sieraden kunt u vinden op: www.tago.nl/besilly

€ 15,95 Bestellen