Yvonne haakt deze chique geurzakjes met liefde, maar soms, als er veel bestellingen tegelijk zijn, kan zij de vraag even niet aan. Gelukkig wordt zij dan geholpen door extra vrijwilligers. Houd daarom rekening met een langere levertijd!

Mijn poes Bijoux heeft ‘geholpen’ bij het maken van de geurzakjes. Yvonne: ‘Ik ben altijd gek geweest op dieren en kan me geen leven voorstellen zonder ze. Ik hoop dan ook dat met de opbrengst veel goeds gedaan kan worden via Proefdiervrij!’’

Geurzakjes

Nooit meer een muffe linnenkast met deze chique geurzakjes! Yvonne haakte deze speciaal voor Proefdiervrij: ‘Deze brocante geurzakjes zijn gehaakt met katoen in kleuren wit en crème. Het was voor mij een behoorlijke tijd geleden dat ik gehaakt had maar het is net als fietsen Dat verleer je niet!

Daarnaast kreeg ik hulp van mijn drie lieftallige assistentes: mijn drie poezendames. Turbo (stoere naam voor een dame he) was heel goed in het warm houden van mijn patroon door er steeds heerlijk op te gaan liggen. Bella was handig geworden in het verstoppen van mijn haaknaald en Bijoux rolde voor mij alvast het katoen af…  Tot in de keuken! Kortom een goed samenwerkend team!

Ik ben altijd gek geweest op dieren en kan me geen leven voorstellen zonder ze. Ik hoop dan ook dat met de opbrengst veel goeds gedaan kan worden via Proefdiervrij.’

€ 7,95 Bestellen