Op 30 mei is het zover: dan geeft Proefdiervrij een webinar! Dit is onze eerste live uitzending waarin we praten met prof. Tjard de Cock Buning over de mogelijkheden van proefdiervrije onderzoeksmethodes in aids-onderzoek. En ook jij kan deelnemen aan het gesprek door jouw vragen over dit onderwerp te stellen tijdens deze uitzending. Het belooft een interessante webinar te worden!

Aids-onderzoek zonder apen

In aids-onderzoek worden nog altijd veel apen gebruikt. Maar de resultaten die uit apenonderzoek komen zijn niet altijd te vertalen naar de mens. Waarom worden deze dieren dan nog gebruikt? En welke proefdiervrije onderzoeksmethodes kunnen apen in aids-onderzoek vervangen? Deze vragen behandelt prof. de Cock Buning, hoogleraar Toegepaste ethiek in de levenswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam, tijdens onze eerste webinar.

Meld je aan!

Deze gratis webinar zal plaatsvinden op dinsdagavond 30 mei van 19:30 tot 20:00 uur. Wil jij erbij zijn? Meld je dan voor 29 mei aan door op de onderstaande button te klikken. Om je aan te melden hebben we je voor- en achternaam & je emailadres nodig.*  De instructies voor het volgen van de webinar sturen we je via de mail toe.

 

Meld je hier aan

* Bij het aanmelden voor de webinar word je gevraagd om persoonsgegevens in te vullen. (voor- en achternaam en emailadres). De door jou verstrekte gegevens worden opgenomen in de database van Proefdiervrij. De gegevens worden door ons gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • Om de link van de webinar toe te sturen
  • Voor het toesturen van onze e-mailnieuwsbrief (2 x per maand) waarmee je op de hoogte blijft van het werk van Proefdiervrij. Mocht je deze mail niet willen ontvangen? In elke nieuwsbrief wordt een afmeldbutton opgenomen. Daarmee is dit zo geregeld.