Maak kennis met ons team

Ik ben ervan overtuigd dat we de wetenschap kunnen verbeteren
door te richten op proefdiervrije innovatie. In combinatie met
mijn liefde voor dieren ben ik trots om directeur te zijn van
een organisatie die werkt aan een toekomst, waarin geen enkel
dier proefdier hoeft te zijn.

Debby Weijers – Directeur

Wanneer proefdieren de wereld uit zijn, dan hebben wij geen werk meer bij Proefdiervrij. Het klinkt een beetje gek, maar dat is precies waar wij naar streven. Tot die tijd zet ik, Debby Weijers – directeur Proefdiervrij, mij samen met mijn enthousiaste team elke dag in voor een proefdiervrije toekomst. Om deze betere wereld te bereiken is alleen actievoeren niet meer voldoende, proefdiervrij wetenschappelijk onderzoek is én blijft hard nodig.

Voor een wereld zonder proefdieren zijn we afhankelijk van wetenschappers. Alleen zij kunnen alternatieve onderzoeksmethoden ontwikkelen, waarmee we dieren én mensen kunnen helpen. Daarom zetten wij ons elke dag in om de proefdiervrije wetenschap vooruit te helpen.

Ben jij benieuwd naar de mensen die zich achter de schermen inzetten voor de proefdieren?
Maak dan hier kennis met onze medewerkers!

Maak kennis met ons team

Debby Weijers

Debby
Weijers

Ik ben ervan overtuigd dat we de wetenschap kunnen verbeteren door te richten op proefdiervrije innovatie. In combinatie met mijn liefde voor dieren ben ik trots om directeur te zijn van een organisatie die werkt aan een toekomst, waarin geen enkel dier proefdier hoeft te zijn.

Angela Naber

Angela
Naber

Ik vind dierproeven echt niet meer van deze tijd. Daarom zet ik mij in voor proefdiervrije oplossingen, zodat geen enkel dier meer proefdier hoeft te zijn.

Els Jonkers

Els
Jonkers

Wat zou het mooi zijn als we onze organisatie kunnen opheffen omdat we gewoon niet meer nodig zijn. Ik ben trots dat ik samen met onze donateurs en bevlogen collega’s mag werken aan een proefdiervrije wereld!

Romy Penningnieuwland

Romy
Penningnieuwland

Ik werk graag bij een organisatie die de wereld een stukje mooier maakt. Zonder daar zelf van te profiteren. Daarnaast ben ik gek op dieren!

Doortje Klinkenbergh

Doortje
Klinkenbergh

Van jongs af aan wist ik één ding zeker: ik wil bijdragen aan een betere wereld voor dieren. Door mijn talenten te combineren met mijn liefde voor dieren, kan ik bij Proefdiervrij werken aan deze droom.

Saskia Aan

Saskia
Aan

Om proefdieren voorgoed de wereld uit te helpen, moeten we met een echte oplossing komen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Corrina van Dorp

Corrina
van Dorp

Een dier is een dier en een mens is een mens. Ik heb respect voor ieder levend wezen. Het is zo mooi om samen met collega’s, donateurs en wetenschappers mee te mogen werken aan een toekomst zonder proefdieren.

Marianne van den Ende

Marianne
van den Ende

Het ontwikkelen van alternatieve onderzoeksmethoden die proefdieren overbodig maken, is een strijd waar ik graag bij wil horen. Ik ben trots dat ik hier mijn steentje aan bij kan dragen

Marianne van den Ende

Mar
Koetse

Ik werk met volle overtuiging aan een proefdiervrije wereld

Marianne van den Ende

Anita
Krouwels

Op zoveel mogelijk manieren probeer ik de wereld een beetje beter te maken voor mens, dier en milieu. Zo ook bij Proefdiervrij!

Anke Regtuit

Anke
Regtuit