Samenwerken met
de wetenschap

0

samenwerkingen

Sinds 2009 investeren wij in proefdiervrije, wetenschappelijke projecten. We zijn inmiddels ruim 50 proefdiervrije projecten verder en we komen steeds een stapje dichterbij een proefdiervrije wereld.

0

connecties

We hebben een inhoudelijk netwerk van meer dan 150 wetenschappers en beleidsmakers (en nog altijd groeiend). Samenwerken met ons betekent dus niet alleen financiering, maar ook een draagvlak onder mede-specialisten.

0

miljoen geïnvesteerd

Wij helpen de proefdiervrije wetenschap vooruit door onze financiële hulp aan te bieden. Dit is natuurlijk alleen mogelijk dankzij de hulp van onze donateurs.

Wetenschapper

Wij zijn Proefdiervrij

Wij zijn ervan overtuigd dat proefdieren op een dag niet meer nodig zullen zijn door de ontwikkeling en implementatie van innovatief onderzoek. Het kan anders!

Directeur Debby Weijers: “Maar vernieuwing en innovatie gaan zelden vanzelf. Ze worden aangevoerd door een bijzondere groep mensen met een visie. Mensen die hun nek uitsteken en de gedrevenheid hebben om voor de troepen uit te lopen. In de afgelopen jaren hebben steeds meer onderzoekers hun nek uitgestoken, samen met ons.”

Wil jij meer weten over ons en wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Samenwerkingsmogelijkheden

We steunen wetenschappelijke projecten die proefdieren overbodig maken. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen, waarbij we proefdiervrije innovatie verder op weg kunnen helpen.

Je kan bij ons dus steun aanvragen voor je proefdiervrije project. Dit kan op meerdere manieren.

Lees meer