Wat fantastisch dat je donateur bent!

We stellen je betrokkenheid bij de proefdieren zeer op prijs. Door jouw bijdrage kunnen we investeren in proefdiervrij onderzoek. Zo streven we naar betere resultaten voor mens én dier. Samen met jou bouwen we aan een duurzame toekomst zonder het gebruik van proefdieren. Bedankt!

Debby Weijers
Algemeen Directeur

Onze toekomstplannen

Proefdiervrij ziet zichzelf als de motor achter de ontwikkeling van proefdiervrij onderzoek. De wereld van de wetenschap en technologie ontwikkelt zich razendsnel en nu is het het juiste moment om extra vaart te zetten achter een proefdiervrije wetenschap.

Samen zetten we een stap naar een proefdiervrije wereld

Contact

Adres Stichting Proefdiervrij

Groot Hertoginnelaan 201
2517 ES Den Haag
Telefoon: +31 (0)70 306 2468
info@proefdiervrij.nl

Rekeningnummer Triodos:
IBAN: NL30TRIO0254649718
BIC: TRIONL2U
RSIN: 8084.43.811
KvK: 27183084

Donatie stopzetten

Wil je je donatie stopzetten klik dan hier om het online formulier in te vullen. Door het formulier in te vullen, kan het stopzetten van je donatie door ons sneller afgehandeld worden.

Vragen

Heb je vragen over iets wat te maken heeft met dieren, proefdieren, innovatieve technieken of het donateurschap of heb je een klacht (zie klachtenprocedure) dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Telefonisch zijn wij van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Telefoonnummer: 070 – 306 24 68.

Contactformulier

Via onderstaand formulier kun je contact met ons opnemen. (PS: vergeet bij het doorgeven van een verhuizing niet het oude adres te vermelden)
Proefdiervrij gebruikt jouw gegevens om gestelde vragen te kunnen beantwoorden. Daarnaast gebruiken we de gegevens ook om te informeren over onze activiteiten. Meer informatie hierover lees je in ons privacy statement.

Voor een wereld zonder proefdieren

word donateur of doneer eenmalig