Kan ik je overhalen om Proefdiervrij voor minimaal vijf jaar te steunen?

 

Investeer in een proefdiervrije toekomst

Want jouw investering hebben de proefdieren ook de komende vijf jaar nog hard nodig. Ons doel is om alle proeven op dieren te vervangen. Dat is een taaie klus, maar door samen te werken met wetenschappers zijn we ervan overtuigd dat we er gaan komen. Door extra vaart te zetten achter het ontwikkelen van onderzoek zónder het gebruik van proefdieren willen wij ons doel bereiken. En dit kunnen we alleen samen met gulle gevers zoals jij.

 

Laat de belastingdienst óók investeren in een proefdiervrije toekomst  

Door je gift vast te leggen in een overeenkomst voor minimaal 5 jaar of langer is deze volledig aftrekbaar bij de belastingdienst. Omdat je gift volledig aftrekbaar is, krijg je een mooi gedeelte terug van de belastingdienst. Zo kun je Proefdiervrij extra steunen, zonder dat het je meer kost.

 

Benieuwd wat jouw teruggave wordt van de belastingdienst?

Kijk eens wat je zelf wilt bijdragen, kijk naar je belastingtarief en kom erachter dat je voor dierenliefde een cadeautje krijgt van de belastingdienst.

 

Stap 1: Bruto inkomen

Stap 2: Leeftijd

Stap 3: Donatie

,–

Stap 4: Berekenen

Mijn berekening

Mijn schenking:

Belastingpercentage:

Teruggave belastingdienst:

 

Uiteindelijk betaal ik:

En, doe je mee?

Een schenkingsovereenkomst is eenvoudig aan te gaan in de volgende stappen

  1. Download de overeenkomst
  2. Vul het formulier in
  3. Scan het formulier en stuur het naar vandenende@proefdiervrij.nl. Het formulier versturen met de post kan natuurlijk ook naar: Stichting Proefdiervrij, t.n.v. Marianne van den Ende, Groot Hertoginnelaan 201, 2517 ES Den Haag
  4. Marianne van den Ende zorgt ervoor dat de ontbrekende gegevens aangevuld worden
  5. Debby Weijers ondertekent het formulier
  6. Marianne stuurt je het formulier retour voor jouw administratie, per mail of per post, net wat je wenst
  7. En dan: Proefdiervrij bedankt je voor je structurele bijdrage. Wij waarderen je investering in een toekomst zonder het gebruik van proefdieren enorm.

Neem contact met ons op

Proefdiervrij helpt en informeert je graag. Bij vragen of voor het maken van een afspraak neem je contact op met Angela Naber. Je kunt haar bereiken per telefoon op nummer 070-3062468 of via naber@proefdiervrij.nl