Wat fantastisch dat je donateur bent!

We stellen je betrokkenheid bij de proefdieren zeer op prijs. Door jouw bijdrage kunnen we investeren in proefdiervrij onderzoek. Zo streven we naar betere resultaten voor mens én dier. Samen met jou bouwen we aan een duurzame toekomst zonder het gebruik van proefdieren. Bedankt!

Debby Weijers
Algemeen Directeur

Onze toekomstplannen

Proefdiervrij ziet zichzelf als de motor achter de ontwikkeling van proefdiervrij onderzoek. De wereld van de wetenschap en technologie ontwikkelt zich razendsnel en nu is het het juiste moment om extra vaart te zetten achter een proefdiervrije wetenschap.

Vrijwilligers

Maak kennis met onze vrijwilligers! Er zijn vrijwilligers die originele inzamelacties op touw zetten voor Proefdiervrij en anderen die zich laten sponsoren en bijvoorbeeld de Vierdaagse(!) uitlopen. Je kan ook je hobby inzetten voor Proefdiervrij. Is reizen je hobby? Boek jouw reis bij Booking.com, dan gaat een mooi percentage naar Proefdiervrij! Of heb je een creatieve hobby? In onze webwinkel vind je producten, gemaakt dóór Proefdiervrijwilligers vóór Proefdiervrij. Door bijvoorbeeld armbandjes te maken of een verjaarkalender te ontwerpen.

Voor een wereld zonder proefdieren

word donateur of doneer eenmalig